Diensten  1. Home

  2. Diensten

EMAKERS is een strategisch digital commerce bureau met een pragmatische aanpak. Al onze diensten zijn op maat van uw onderneming en bouwen voort op onze expertise en de markten waarin we actief zijn.

Advies en coaching

Wij begeleiden u in het uitdenken van uw digital commerce aanbod en volgen de ontwikkeling op als co-piloot.

Inspiratiesessies

Veel bedrijven zijn relatief nog weinig bekend met alle (on)mogelijkheden van internet en digital commerce. Met de inspiratiesessie digital commerce bent u in staat om in enkele uren een digitale strategie voor uw onderneming uit te stippelen.

Lees verder →

AI discovery day

Een workshop voor bedrijven zonder ervaring met Artificial Intelligence en die geïnteresseerd zijn om een ​​eerste deep dive te nemen in de mogelijkheden van AI voor de onderneming. De workshop is toegankelijk zonder technologische voorkennis.

Lees verder →

Coaching

De opbouw van kennis en vaardigheden op het gebied van digital commerce is van belang voor ieder type onderneming, ongeacht de sector of grootte. EMAKERS heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van on the job coaching van individele medewerkers tot het opleiden van volledige teams.

Lees verder →

Digital audit

Bedrijven hebben vaak geen integraal zicht op de performantie van hun digitaal aanbod. Daarom ontwikkelde EMAKERS een analyse die deze controleert op meer dan 200 punten. Deze digital audit verrijkt de resultaten van generieke instrumenten zoals Google Analytics met persoonlijk inzicht en kennis van de best practices in de markt. Hierdoor biedt de audit praktische en direct uitvoerbare tips voor verbetering.

Lees verder →

Smart insights

Smart insights combineert de door u vergaarde data uit verschillende bronnen in een overzichtelijk dashboard. Waar wenselijk navigeert u binnen smart insights naar de benodigde verdieping in de data voor nadere analyse. Zo beschikt iedereen binnen de organisatie, ongeacht of ze werkzaam zijn op strategisch of operationeel niveau, over dezelfde informatie.

Lees verder →

Aankoop webshop

Bij de overname van een bestaande webshop is het van belang om de aankoop naar de juiste waarde in te schatten. Via onze Digital commerce audit zijn wij in staat deze objectief en systematisch te analyseren wat u kan helpen om een betere deal te sluiten.

Lees verder →

Partnerselectie

Wanneer uw digitale architectuur vernieuwd of moet worden kan het interessant zijn uzelf te laten begeleiden door een onafhankelijke partner voor het opstellen van de Request For Proposal (RFP) en daaropvolgende partner- en platformselectie.

Lees verder →

Strategisch advies

Een goed uitgewerkte strategie is daarom noodzaak om ook in de toekomst een rol te blijven spelen. Een webtoepassing zoals een webshop succesvol uitbouwen vergt specifieke kennis over de mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van digitale technologie.

Lees verder →

Interim management

Dankzij onze uitgebreide ervaring en dito netwerk, zijn wij in staat om op korte termijn geschikte interim medewerkers te vinden in tal van ervaringsniveaus en verschillende digitale (specialistische) domeinen.

Lees verder →

Uitvoering

Ook op het vlak van operationeel beheer kunnen we uw ondersteunen, wanneer dat nodig is.

Campagnes

Creatieve campagnes vallen op en herinneren we ons. Naast creativiteit is de juiste timing van die campagnes minstens even belangrijk, waarbij de verschillende boodschappen en media zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd. Media- en campagnemanagement levert dus rechtstreeks geld in het laatje.

Lees verder →

SEO

Zoekmachineoptimalisatie begint bij content. Zonder voor uw klanten nuttige content, zullen uw pagina’s niet in Google verschijnen. Maar SEO kent ook een technische kant. Het gaat dan over het begrijpbaar structureren van die content zodat zoekmachines die correct kunnen interpreteren en snel indexeren.

Lees verder →

Werving affiliates

Affiliates komen in verschillende typen en maten: prijsvergelijkers, aanbieders van kortingsbonnen en cashbacks, bloggers, en affiliates die e-mail marketing actief inzetten. Wij zoeken en implementeren affiliates met een groot bereik en hoge relevantie tot uw productaanbod.

Lees verder →

Systeemmigratie

Een systeemmigatie is complex en heeft standaard het gevaar te falen: gebruikers zijn immers gewend met het oude platform en nieuwe technologie wordt niet altijd direct omarmd. Een systeemmigratie betreft daarnaast altijd veel (complexe) data die behouden dient te blijven.

Lees verder →

Systeemintegratie

Wanneer in verschillende systemen binnen een onderneming dezelfde data wordt opgeslagen, zonder dat deze gegevens onderling gedeeld worden, ontstaat er een probleem. Gelijktijdig geïntegreerde systemen zorgen voor nauwkeurigere en betrouwbaardere gegevens.

Lees verder →

Front-end ontwikkeling

Front-end development is de technische ontwikkeling van de front-end (voorkant) van een toepassing of website. Hij of zij zorgt in feite voor de verbinding tussen het gebruikersinterface en de functionaliteit van de toepassing.

Lees verder →

Marketing-automatisering

Naast geplande direct marketingcampagnes kan u ook kiezen voor de inzet van geautomatiseerde campagnes. U verstuurt dan vooraf gemaakte berichten op basis van bijvoorbeeld het klantgedrag of de klanthistoriek.

Lees verder →

Use experience testing

Het meten van een ‘experience’ lijkt op eerste gezicht een onmogelijke taak. Wanneer wij spreken van user experience testing, dan concentreren wij ons meestal op gebruiksvriendelijkheid (usability), gebruikerstevredenheid en de rol van user experience in het product- of dienstenaanbod.

Lees verder →

User interface design

User interface design (UI) is het ontwerpen van interfaces voor software of geautomatiseerde apparaten. Vaak zijn dit grafische gebruikersinterfaces, maar ze kunnen ook andere vormen hebben, waarbij met name spraakgestuurde interfaces zeer in opmars zijn.

Lees verder →