De beste technologie  1. Home

  2. De beste technologie

Technologie is in snelle ontwikkeling, waardoor het heel moeilijk om bij te houden wat de juiste keuzes zijn voor uw technology stack. Uiteraard wilt u weten wat de beste technologie is. Moet u zelf iets bouwen? Wat betekent open source eigenlijk? Of bent u beter af met een SaaS-oplossing? Er bestaat niet zoiets als ‘de beste technologie’. Er bestaat wel de beste technologie die bij uw bedrijfssituatie past.

Digital commerce

Een digital commerce systeem of e-commercesysteem, ondersteunt bedrijven in de online verkoop aan klanten.

Shopify

Shopify is het snelst groeiende e-commerce platform ter wereld. Gemaakt voor digital native vertical brands – omarmd door multinationals. Shopify volgt een software as a service (SaaS)-model.

Lees verder →

Woocommerce

WooCommerce is een open source e-commerce plug-in voor WordPress. De plug-in is vooral populair bij kleine en middelgrote bedrijven vanwege de eenvoud om te installeren en het grote aantal aanpassingsmogelijkheden. Bovendien is het basisproduct gratis.

Lees verder →

Shopware

Shopware is een e-commerceplatform uit Duitsland dat al sinds het jaar 2000 actief is en meestal een goede keuze voor middelgrote merkfabrikanten die van plan zijn om hun e-commerce inspanningen in de toekomst significant uit te breiden.

Lees verder →

Odoo

Odoo is een open-sourceplatform voor bedrijfsbeheer dat werkt volgens een alles-in-één principe. In de afgelopen jaren is Odoo meermaals gerangschikt in de top 10 van beste ERP’s op de markt voor een breed scala aan bedrijven, van verschillende grootte.

Lees verder →

Exact

Exact is uitgegroeid tot 1 van de meest gekende ERP-systemen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Exact combineert o.m. financiële, logistieke en administratieve bedrijfsprocessen in 1 systeem. Exact Online is de cloudvariant van Exact.

Lees verder →

Pickware

Pickware is oorspronkelijk een speciaal voor Shopware ontwikkeld ERP-systeem, geintegreerd door middel van een app. Samen met Shopware, biedt Pickware u een totaaloplossing om alle processen in uw onderneming digitaal te laten verlopen.

Lees verder →