Inspiratiesessie Digital commerce  1. Home

  2. Diensten
  3. Inspiratiesessie Digital commerce

Veel bedrijven zijn relatief nog weinig bekend met alle (on)mogelijkheden van internet en digital commerce. Speciaal voor hen ontwikkelde EMAKERS een inspiratiesessie digital commerce. Ook wanneer u bezig bent met een volledige heroriëntatie van uw e-commerce activiteiten is de inspiratiesessie een geschikt instrument.

De inspiratiesessie digital commerce wordt doorgaans voorbereid met een commercieel verantwoordelijke binnen uw organisatie. Iedereen die een brede kijk heeft op uw bedrijf en de markt waarin het bedrijf zich bevindt kan deelnemen aan de sessie, met een maximale groepsgrootte van acht personen.

Het is aan te bevelen dat minimaal de volgende functies zijn vertegenwoordigd: verkoop, verkoop binnen, klantendienst, logistiek en/of procesmanagement.

Tijdens de inspiratiesessie zal EMAKERS alle gegenereerde ideeën capteren en binnen een week verwerken in een presentatie die persoonlijk met u zal worden nabesproken.

Uiteraard gaan wij na een dergelijke sessie graag in gesprek met u om samen vorm te geven aan de voor u relevante vervolgstappen, maar u kan de sessie evengoed gebruiken als briefing voor eenieder extern bureau naar keuze.

SAMENGEVAT

Met de inspiratiesessie digital commerce bent u in staat om in enkele uren een digitale strategie voor uw onderneming uit te stippelen. De inspiratiesessie digital commerce is een vier uur durende workshop gefaciliteerd door een adviseur van EMAKERS. De sessie begint met een uitleg van ongeveer 1 uur over de meest belangrijke trends en ontwikkelingen,…