AI discovery day  1. Home

  2. Diensten
  3. AI discovery day

Op basis van jarenlange ervaring met het uitvoeren van onze inspiratiesessie e-commerce, heeft EMAKERS een AI Discovery Day ontwikkeld. De AI Discovery Day is een workshop van een hele dag gefaciliteerd door een van onze senior managers. De AI Discovery Day is geschikt voor bedrijven zonder AI-ervaring en die geïnteresseerd zijn om een ​​eerste deep dive in de mogelijkheden voor de onderneming te nemen.

Tijdens de eerste helft van de dag lichten we u de belangrijkste trends en ontwikkelingen op AI toe. Daarna gaan we verder met een meer diepgaande achtergrond van enkele populaire voorbeelden uit verschillende industrieën.

In het tweede deel van de workshop vindt een uitgebreide brainstorm plaats waarin we ons richten op het identificeren van AI-kansen voor uw organisatie. We kijken naar de veranderende dynamiek in uw markt en uw rol als individu binnen uw organisatie. Ten slotte bespreken we de hindernissen voor de adoptie van AI binnen uw organisatie, inclusief mogelijke privacykwesties.

De inhoud is uiterst toegankelijk en er is geen technologische kennis nodig voorafgaand aan de workshop. We kunnen elke groep tot 12 personen ontvangen, in elke provincie van Vlaanderen. De workshop kan in het Engels of in het Nederlands gegeven worden.

MEER DAN 250 BEDRIJVEN GINGEN U VOOR

De AI Discovery Day is een workshop voor bedrijven zonder AI-ervaring en die geïnteresseerd zijn om een ​​eerste deep dive in de mogelijkheden voor de onderneming te nemen. Tijdens de eerste helft van de dag lichten we u de belangrijkste trends en ontwikkelingen op AI toe. In het tweede deel van de workshop vindt een…