Exact Online  1. Home

  2. De beste technologie
  3. Exact Online

Exact is oorspronkelijk een boekhoudprogramma dat is uitgegroeid tot 1 van de meest gekende ERPsystemen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Exact combineert financiële, logistieke, projectgerelateerde en administratieve bedrijfsprocessen in 1 systeem. Exact Online is de variant van Exact waarmee u in de cloud werkt.

Exact Online kent verschillende varianten, waarbij het boekhoudpakket de standaardversie betreft. Met zijn boekhoudpakket richt Exact zich op kleine en middelgrote ondernemingen die zelf online boekhouden en de controles of aangiftes laten verzorgen door een boekhouder of accountant. Zo is de facturatie of het dashboard van de software volledig gericht op ondernemers zelf. Met Exact Online heeft u de mogelijkheid om real time samen te werken met een externe accountant, die u toegang geeft tot uw administratie.

Aanvullen kent Exact Online versies voor specifieke bedrijfsactiviteiten, zoals projectmanagement, handel of productie. Naast boekhouding, bevatten deze versies aanvullende modules. Bijvoorbeeld voor productmanagement of voorraadbeheer.

Exact is inmiddels verreweg de grootste speler in zijn marktsegment in de Benelux, waardoor zij schaalvoordeel en lokale kennis in 1 bieden. De grote groei van Exact Online is deels door overnames. Zo namen zij in 2019 bijvoorbeeld het Belgische WinBooks over en in 2020 zowel UNIT4 als Officient.

Vanwege de populariteit van Exact ontwikkelde EMAKERS een uitgebreide connectie tussen Exact Online en Shopware: TransMission.

SAMENGEVAT

Exact is oorspronkelijk een boekhoudprogramma dat is uitgegroeid tot 1 van de meest gekende ERP-systemen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Exact combineert financiële, logistieke, projectgerelateerde en administratieve bedrijfsprocessen in 1 systeem. Exact Online is de variant van Exact waarmee u in de cloud werkt.

Onze Exact Online diensten : Systeemintegratie, Systeemmigratie.

Voorbeeld gebruik Exact Online door The Java Coffee Company

Veelgestelde vragen Exact

Een ERP-systeem is een systeem dat de belangrijkste bedrijfsprocessen digitaliseerd en soms automatiseert. Het systeem omvat de meest belangrijke processen op het gebied van uw Boekhouding, Inkoop, Logistiek, Magazijnbeheer, Planning, Productie en Verkoop.

Exact hanteert API limieten om de betrouwbaarheid en stabiliteit van geintegreerde diensten zoals TransMission te waarborgen, aangezien dit type systemen regelmatig grote pieken kan veroorzaken in het aantal systeemverzoeken.

De limieten zijn ingesteld op een reeks parameters, waaronder:

  1. 5.000 API-aanroepen per app, per bedrijf, per dag;
  2. 200 token-eindpuntaanroepen per API-sleutel, per gebruiker, per dag; u mag niet vaker dan eens per 10 minuten een nieuw toegangstoken aanvragen;
  3. niet meer dan 10 fouten per API-sleutel, per gebruiker, per bedrijf, per eindpunt en per uur; wanneer u deze limiet overschrijdt, wordt uw API-sleutel tijdelijk geblokkeerd voor het doen van verdere verzoeken;
  4. verplichte filtering op enkele en bulk-endpoints waar synchronisatie-API’s beschikbaar zijn.

Op basis van een zogenaamd fair use-beleid kunnen eventueel corrigerende maatregelen genomen worden als de limieten te vaak wordt overschreden. Denk dan bijvoorbeeld aan het dagelijks en herhaaldelijk downloaden van ongewijzigde gegevens.

Exact Online biedt u de optie om uw administratie in te zien en bij te werken via de browser, terwijl uw boekhouder of accountant kan meekijken wanneer u dat wenst. Exact Online presteert daarnaast zeer goed op het gebied van financiele analyse.