Expertise  1. Home

  2. Expertise

EMAKERS is een digital commerce bureau met veel praktische en first hand ervaring aan boord. Deze expertise clusteren we in zes aandachtsgebieden voor de toekomst.

Omnichannel management

Eerst deden smartphones de intrede, daarna de verkoop via marktplaatsen, social, chatbots en voice. Klanten switchen a la minute over op de voor hen meest gunstige kanalen en gebruiksinterfaces.

Lees verder →

Cross-border e-commerce

Grensoverschrijdende internetverkoop wordt nog als lastig ervaren. Grensoverschrijdende verkoop vereist specifiek aandacht op het gebied van lokale regelgeving, lokalisering en logistiek.

Lees verder →

Conversational commerce

Varierend van live chat via social media tot geautomatiseerde spraakassistenten, neemt de één-op-één communicatie steeds een belangrijkere rol in onze digitale interacties.

Lees verder →

User experience design (UX)

Een goed doordachte gebruikservaring (UX) maakt het voor bezoekers eenvoudig om te doen wat ze willen doen en draagt bij aan de algehele beleving van uw merk.

Lees verder →

Data & privacy

De meeste klantinteracties zijn digitaal – en alles dat digitaal is, is standaard meetbaar. Maar welke klantgegevens zijn echt nuttig te verzamelen?

Lees verder →

Digitale transformatie

Digitale transformatie gaat over de end-to-end digitalisering van bedrijfsprocessen en de intrede van nieuwe en efficientere werkwijzen.

Lees verder →