Meer omzet  1. Home

  2. Contact
  3. Meer omzet

U realiseert meer omzet door meer klanten aan te trekken, of de gemiddelde bestelwaarde per klant te verhogen.

Campagnes

Creatieve campagnes vallen op en herinneren we ons. Naast creativiteit is de juiste timing van die campagnes minstens even belangrijk, waarbij de verschillende boodschappen en media zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd. Media- en campagnemanagement levert dus rechtstreeks geld in het laatje.

Lees verder →

SEO

Zoekmachineoptimalisatie begint bij content. Zonder voor uw klanten nuttige content, zullen uw pagina’s niet in Google verschijnen. Maar SEO kent ook een technische kant. Het gaat dan over het begrijpbaar structureren van die content zodat zoekmachines die correct kunnen interpreteren en snel indexeren.

Lees verder →

Werving affiliates

Affiliates komen in verschillende typen en maten: prijsvergelijkers, aanbieders van kortingsbonnen en cashbacks, bloggers, en affiliates die e-mail marketing actief inzetten. Wij zoeken en implementeren affiliates met een groot bereik en hoge relevantie tot uw productaanbod.

Lees verder →

Onze aanpak

Wanneer u ons contacteert voor een vrijblijvende kennismaking, dan starten wij altijd met een gestructeerde intake door 1 van onze digital commerce managers. Tijdens dat oriënterende gesprek bespreken wij onder meer uw bedrijfstrategie, de rol van digital commerce binnen uw onderneming, uw huidige prestaties en budgetten en het inbedden van nieuwe activiteiten binnen uw organisatie. Het resultaat is een kort en vrijblijvend advies op basis van uw ervaring.

In een tweede gesprek bespreken wij doorgaans het initiele advies met u en vertalen we deze samen naar strak gedefinieerde projecten met heldere doelstellingen, die uw huidig aanbod verbeteren of vernieuwen.

Lees verder →