Onze aanpak  1. Home

  2. Over ons
  3. Onze aanpak

Ondernemingen zullen de komende jaren het merendeel van hun omzet realiseren via digitale verkoopkanalen. Zowel in B2C als B2B scenario’s. Wanneer de transactie niet digitaal zal worden gerealiseerd, dan zullen digitale contactpunten een belangrijke rol spelen in de oriëntatie- of servicefase. Een digital first strategie is daarom voor ieder type bedrijf noodzakelijk om ook in de toekomst een rol te spelen. EMAKERS helpt retailers, direct-to-consumer (D2C) merken en middelgrote producenten in verschillende sectoren om met behulp van nieuwe technologieën en werkwijzen hun klanten beter te bedienen en zo een beter resultaat te behalen uit hun marketing-, verkoop- en service activiteiten.

Wanneer u ons contacteert voor een vrijblijvende kennismaking, dan starten wij altijd met een gestructeerde intake door 1 van onze digital commerce managers. Tijdens dat oriënterende gesprek bespreken wij onder meer uw bedrijfstrategie, de rol van digital commerce binnen uw onderneming, uw huidige prestaties en budgetten en het inbedden van nieuwe activiteiten binnen uw organisatie. Het resultaat is een kort en vrijblijvend advies op basis van uw ervaring.

In een tweede gesprek bespreken wij doorgaans het initiele advies met u en vertalen we deze samen naar strak gedefinieerde projecten met heldere doelstellingen, die uw huidig aanbod verbeteren of vernieuwen.

SAMENGEVAT

Een digital first strategie is voor ieder type onderneming noodzakelijk om ook in de toekomst een rol te spelen. EMAKERS helpt retailers, direct-to-consumer (D2C) merken en middelgrote producenten in verschillende sectoren om met behulp van nieuwe technologieën en werkwijzen hun klanten beter te bedienen en zo een beter resultaat te behalen uit hun marketing-, verkoop- en service…

De beste technologie

EMAKERS werkt met bewezen en schaalbare best-in-class standaardtechnologie die aanpasbaar is op uw noden. Door de grote schaal waarop dergelijke platformen worden ingezet zijn deze systemen volledig doorgetest en worden ze ondersteund door een groot aantal IT-bedrijven.

De juiste organisatie

Omdat digitale technologie in een sneltreinvaart ontwikkelt, vergt succes met digital commerce een interdisciplinaire samenwerking tussen ontwikkelaars, vormgevers, marketeers, dataspecialisten, business process managers, enzovoort. EMAKERS beschikt over eigen medewerkers en een solide netwerk van deze specialisten om uw project tijdig af te leveren.

Pay-per-performance

In veel samenwerkingen kunnen wij u deels een op prestatie gebaseerde samenwerking aanbieden, ook wel een performance based partnership. Een dergelijke samenwerking is gebaseerd op een transparente en waardegedreven langdurige samenwerking. U verdient goed, wij verdienen goed.

Wanneer u ons contacteert voor een vrijblijvende kennismaking, dan starten wij altijd met een gestructeerde intake door 1 van onze digital commerce managers. Tijdens dat oriënterende gesprek bespreken wij onder meer uw bedrijfstrategie, de rol van digital commerce binnen uw onderneming, uw huidige prestaties en budgetten en het inbedden van nieuwe activiteiten binnen uw organisatie. Het resultaat is een kort en vrijblijvend advies op basis van uw ervaring. In een tweede gesprek bespreken wij doorgaans het initiele advies met u en vertalen we deze samen naar strak gedefinieerde projecten met heldere doelstellingen, die uw huidig aanbod verbeteren of vernieuwen.

Wanneer u ons de eindverantwoordelijkheid toevertrouwt om uw project van A tot Z te realiseren, definieren we uw proejct in onze systemen. Ieder type project kent een andere aanpak, waarbij wij meestal ons zogenaamde triple diamond model als basis nemen.

De triple diamond projectaanpak van EMAKERS

xxx

De digital commerce sprint: ontwikkelingen die langer duren dan een week worden op een roadmap geplaatst