Nieuwe webshop  1. Home

  2. Contact
  3. Nieuwe webshop

SEO

Zoekmachineoptimalisatie begint bij content. Zonder voor uw klanten nuttige content, zullen uw pagina’s niet in Google verschijnen. Maar SEO kent ook een technische kant. Het gaat dan over het begrijpbaar structureren van die content zodat zoekmachines die correct kunnen interpreteren en snel indexeren.

Lees verder →

Systeemintegratie

Wanneer in verschillende systemen binnen een onderneming dezelfde data wordt opgeslagen, zonder dat deze gegevens onderling gedeeld worden, ontstaat er een probleem. Gelijktijdig geïntegreerde systemen zorgen voor nauwkeurigere en betrouwbaardere gegevens.

Lees verder →

Digital audit

Bedrijven hebben vaak geen integraal zicht op de performantie van hun digitaal aanbod. Daarom ontwikkelde EMAKERS een analyse die deze controleert op meer dan 200 punten. De audit biedt u praktische en direct uitvoerbare tips voor verbetering.

Lees verder →

Onze aanpak

Wanneer u ons contacteert voor een vrijblijvende kennismaking, dan starten wij altijd met een gestructeerde intake door 1 van onze digital commerce managers. Tijdens dat oriënterende gesprek bespreken wij onder meer uw bedrijfstrategie, de rol van digital commerce binnen uw onderneming, uw huidige prestaties en budgetten en het inbedden van nieuwe activiteiten binnen uw organisatie. Het resultaat is een kort en vrijblijvend advies op basis van uw ervaring.

In een tweede gesprek bespreken wij doorgaans het initiele advies met u en vertalen we deze samen naar strak gedefinieerde projecten met heldere doelstellingen, die uw huidig aanbod verbeteren of vernieuwen.

Lees verder →